Links

Account Mapping

Account Mapping is een integratie voor websites waar een webshop, SaaS, klantportaal of een ander eigen platform aan gekoppeld is.

Wat is Account Mapping

Account Mapping is een integratie tussen je CRM, website en de bedrijfsherkenning. Deze integratie is bedoeld voor websites waar een webshop, klantportaal of andere software aan gekoppeld is.
Door deze integratie nemen niet-gekoppelde pageviews af en neemt bedrijfsherkenning toe. De integratie is relevant als de medewerkers van jouw zakelijke klanten regelmatig vanaf diverse plekken je website bezoeken.
Gekoppelde pageviews voor en na activatie van Account Mapping
Gekoppelde bezoeken van klanten voor en na activatie van Account Mapping

De praktijk

Jouw portal of webshop wordt gebruikt door (zakelijke) klanten.
In de praktijk bezoeken je klanten vanuit meerdere locaties je website. Ze werken thuis, met en zonder VPN, op kantoor of zijn onderweg. Websitebezoeken en pageviews kunnen daardoor via IP herkenning niet altijd gekoppeld worden aan de organisatie waarvoor iemand werkt.
Account Mapping lost dit grotendeels op. Account Mapping zorgt ervoor dat veel van de websitebezoeken van bestaande klanten aan de juiste organisatie worden toegewezen.

360 graden klantbeeld

Wil je data over het gedrag op je website van je bestaande klanten en klanttypen ontsluiten voor marketing analyses? Lees dan ook over sleutelvelden.

Hoe het werkt

In een SalesFeed licentie is het KvK nummer het sleutelveld. Deze moet worden gekoppeld aan je interne klant-ID (‘mapping’).
Via een integratie wordt in je SalesFeed licentie vastgelegd welk KvK nummer hoort bij een bepaalde klant-ID.
Het klant-ID wordt uitgelezen tijdens een bezoek aan je website, wanneer een klant gebruik maakt van je webshop, klantportaal of andere software. Het uitlezen van het klant-ID tijdens een bezoek aan je website kan ook via een API of client side.
Account Mapping levert ook resultaat als je bezoeker niet is ingelogd in je webshop of applicatie.
Account Mapping kan worden getest, voordat gekozen wordt om deze integratie geautomatiseerd en periodiek in te richten.
Als je wilt weten of Account Mapping geschikt is voor jouw website, neem dan contact op via [email protected]

CRM verrijken met KvK-nummer

Wanneer in je CRM niet of niet altijd het KvK-nummer is geadministreerd, kan SalesFeed je CRM hiermee verrijken. Dit bespaart veel tijd en meestal veel fouten.
Je moet een bestand (Excel, CSV) uit je CRM kunnen exporteren met gegevens over je klanten.
Een vrijblijvende offerte kun je aanvragen via [email protected]
Last modified 1yr ago
Copyright SalesFeed.