LinkedIn Company List

De LinkedIn Company List export kun je in LinkedIn gebruiken voor een retargeting campagne, gericht op een hele DMU. Met SalesFeed kun je ook de basis leggen voor een outbound Account Based campagne.

De lijst van herkende organisaties, of een deel hiervan, kan worden geëxporteerd als een bestand dat direct te gebruiken is in de Account Based Advertising module van LinkedIn.

In LinkedIn kan per organisatie die in een LinkedIn Company export staat, aan meerdere functionarissen een advertentie worden getoond. Dit kan worden gedaan voor retargeting en naamsbekendheid bij de hele DMU.

  • LinkedIn maakt het niet mogelijk dit bestand geautomatiseerd te verwerken.

  • Om een campagne te kunnen activeren, moeten er door LinkedIn minstens 300 persoonlijke profielen kunnen worden gekoppeld aan de organisaties in de lijst.

Outbound Account Based Marketing, zonder verspilling!

SalesFeed kan ook een adressenbestand voor je samenstellen die je kunt gebruiken voor Account Based campagnes. LinkedIn kun je gebruiken voor 4 verschillende soorten campagnes. Deze worden besproken in het gratis live Webinar over Account Based Marketing.

Uniek is de Herkenning Garantie. Lees hier verder over het adressenbestand.

Besparen op je Google Retargeting campagne?

Maak je gebruik van Google Retargeting? Met je SalesFeed licentie kun je mogelijk budget besparen. Dit door een uitsluitingslijst te vullen. Hiermee onderdruk je advertenties aan organisaties die geen doelgroep zijn voor je retargeting campagne. Bijvoorbeeld: bestaande klanten, concurrenten, scholen, organisaties uit bepaalde branches of provincies. Zo'n uitsluitingslijst vul je met een trigger en een Actie van het type Code Uitvoeren. Het Javascript kan worden opgevraagd via info@salesfeed.com

Last updated

Copyright SalesFeed.