Sleutelvelden

Het KvK nummer maakt deel uit van de informatie over herkende bedrijven. Het KvK nummer kan dienen als sleutelveld voor integratie. Ook sleutelvelden uit je eigen CRM kunnen worden verwerkt.

Door een SalesFeed licentie te koppelen aan een website, wordt gedrag op de website verrijkt met bedrijfsgegevens.

Ook kunnen Tags worden gemaakt en gebruikt om informatie te creëren over gedrag en interesse. Tags kunnen dienen als "dossierfeiten".

De data over bedrijven, webbezoeken en de tags, kunnen op meerdere manieren worden overgedragen.

KvK nummer

In de SalesFeed data is het Kamer van Koophandel nummer opgenomen. Dit sleutelveld kan worden gebruikt om de data over website bezoeken te koppelen aan andere software of databases.

Sleutelvelden uit eigen CRM / ERP

In het CRM van jouw bedrijf kunnen ook andere sleutelvelden aanwezig zijn (dan het KvK nummer). Denk aan bedrijfs ID, gebruikers ID.

Dergelijke sleutelvelden kunnen worden opgenomen in je SalesFeed licentie. Dit maakt het mogelijk om de websitedata via je eigen sleutelvelden te koppelen aan je eigen software en databases.

Bedrijfskenmerken uit eigen CRM / ERP

In een CRM staan vaak kenmerken over bestaande klanten of prospects. Deze kenmerken kunnen worden verwerkt binnen je SalesFeed licentie. Bijvoorbeeld om te filteren of om automatisch op te reageren, met een trigger.

Vragen? Neem contact op via info@salesfeed.com

Is aan je website een webshop, SaaS, klantportaal of een ander eigen platform gekoppeld? Lees dan over de Account Mapping integratie.

Last updated

Copyright SalesFeed.