Look a Like adressenbestand

Je kunt SalesFeed gratis laten uitzoeken hoeveel bedrijven er zijn die tot jouw doelgroep behoren. En, je kunt ook een adressenbestand geleverd krijgen.

In de dashboard module zie je de top 10 van branches (SBI codering) op je website. Daartussen staan vaak interessante doelgroepen. Wist je dat er vaak veel meer Look a Likes zijn dan je denkt?

Een lijst van deze bedrijven is een goede basis voor:

 • geautomatiseerde advertenties in LinkedIn, gericht op naamsbekendheid of leadgeneratie

 • het starten van dialogen via LinkedIn

 • het opnemen van je doelgroep in je CRM

 • telemarketing

 • filteren van deze prospects in je SalesFeed licentie

Je kunt een adressenbestand heel precies laten samenstellen bij SalesFeed.

Liever eerst een doelgroeptelling?

Er zijn twee opties.

 1. Je kunt via info@salesfeed.com een spreadsheet aanvragen met het aantal bedrijven per SBI branche. Je zult verrast zijn door het aantal verschillende branches en hoe de 3.6 miljoen Nederlandse organisaties daarover verdeeld zijn. Het levert je een eerste indruk over je doelgroep.

 2. Je kunt ook een gratis doelgroeptelling aanvragen. Dan houden we rekening met de criteria van jouw doelgroep (FTE, regio, rechtsvorm).

Hieronder lees je meer over de mogelijkheden van Account Based marketing.

Pro-actieve campagnes, vissen in een grote vijver

Wat is de verhouding tussen "Actief op Zoek" versus "Vandaag niet op Zoek"?

Hoeveel tijd en budget je ook stopt in Search, je vist in een kleine vijver. Per doelgroep zijn "vandaag" maar weinig bedrijf actief op zoek. Bovendien zorgen SEO en SEA ook voor bezoekers die niet tot je doelgroep behoren.

Met een adressenbestand, die SalesFeed voor je kan samenstellen, kun je de basis leggen voor pro-actieve campagnes met een hoger rendement. Je focust op:

 • bedrijven en functionarissen die precies tot je doelgroep behoren,

 • die op je website herkend kunnen worden

 • en die je desgewenst geautomatiseerd kunt bereiken via LinkedIn.

Tegenover ieder bedrijf uit je doelgroep dat vandaag actief op zoek is, staan er waarschijnlijk honderden die niet actief op zoek zijn. Met SEA vis je dagelijks in een kleine vijver.

Extra rendement op je telemarketing campagne

Neem contact op met SalesFeed om te controleren of de bedrijven, op je bellijst, herkend kunnen worden op het internet. Nieuwe telemarketing kan dan op herkenbare bedrijven worden gericht. Dit levert leads op die je kunt opvolgen en dus extra rendement op het telemarketingbudget.

Is er in het verleden een telemarketingcampagne uitgevoerd? Importeer dan je bellijst in je SalesFeed licentie. Je kunt dan:

Offerte adressenbestand

SalesFeed levert adressenbestanden tegen een scherp tarief.

Je kunt bij SalesFeed een bestand met Herkenning Garantie laten samenstellen op basis van alle data die de Kamer van Koophandel heeft, zoals locatie, branche en aantal medewerkers, plus bereikbaarheid via LinkedIn.

Herkenningsgarantie? Niet ieder bedrijf kan herkend worden op het internet. SalesFeed weet welke bedrijven herkend kunnen worden. Als je je marketing richt op bedrijven die herkend kunnen worden, levert dat dus leads op die je kunt opvolgen. En dus meer rendement.

Als je wilt weten hoeveel bedrijven er in je doelgroep zitten en ook hoeveel daarvan bereikt kunnen worden via LinkedIn, vraag dan om een gratis doelgroeptelling of een offerte via info@salesfeed.com.

Je kunt ook het aantal bedrijven per SBI branche laten tellen. Mail dan naar info@salesfeed.com naar welke branches je interesse uit gaat. Een spreadsheet met alle SBI branches kun je op de website van de KvK downloaden. Wil je deze spreadsheet aangevuld met het aantal bedrijven per branche? Neem dan contact op via info@salesfeed.com.

Webinar Account Based marketing

Kan het preciezer dan dit? Een campagne die alleen getoond wordt:

 • aan bedrijven uit je doelgroep,

 • aan bedrijven die herkend kunnen worden op je website,

 • voor de ogen van relevante functionarissen.

Met LinkedIn kun je online op meerdere manieren heel precies account based campagnes uitvoeren. Meer weten? Schrijf je in voor het live webinar over Account Based marketing.

Last updated

Copyright SalesFeed.