Bedrijven versus Bezoekers

Je kunt met de Trigger module onderscheid maken op het reageren op bedrijven, bezoekers of een combinatie daarvan.

SalesFeed herkent bedrijven (en andere organisaties) die je website bezoeken. Vanuit een organisatie kunnen meerdere mensen je website bezoeken. SalesFeed onderscheid daarom bezoekers.

AVG Proof

Binnen SalesFeed is een Bezoeker technisch gezien een unieke browser die gebruikt wordt om het bezoek te doen. Op een device (laptop, smartphone, tablet) zouden meerdere browsers gebruikt kunnen worden.

SalesFeed maakt geen gebruik van persoonsgegevens om afzonderlijke Bezoekers te onderscheiden, laat staan identificeren.

Hoe maak je onderscheid

Met de Trigger module kun je heel precies instellen of je wilt dat Acties worden uitgevoerd op basis van bedrijfskenmerken en/of bezoekers. Dat regel je met de expressies in een trigger.

  1. Bedrijfsniveau. Als je in de trigger alleen expressies opneemt met feiten over bedrijven, reageert de trigger op alle bezoekers vanuit een bedrijf.

  2. Bezoekers. Er zijn ook feiten over bezoekers. Deze gaan onder andere over hun gedrag (engagement), gelezen content, campagnes. Als je alleen deze feiten gebruikt, reageert je website op bezoekers die aan de criteria voldoen, ongeacht of ze al dan niet via een herkend bedrijf op je website komen. Je kunt hiermee dus ook B2C werken.

  3. Combinatie. Je richt je dan op bezoekers van specifieke bedrijven die specifiek gedrag hebben vertoond.

Je kunt regelen dat een trigger alleen reageert op bezoekers van herkende bedrijven, door de volgende expressie op te nemen in de trigger

Last updated

Copyright SalesFeed.