Meetbaarheid

Je kunt vertoningen van Liquid Content, PopUp's en ingevoegde Banners vastleggen. Ook kun je conversies vastleggen.

Meetbaarheid van vertoningen

Wil je vastleggen of een bedrijf een liquid variatie, PopUp of Notificatie Banner vertoond heeft gekregen? Of dat de Actie 'URL redirect' is uitgevoerd?

Je kunt hiertoe een tag aanmaken.

Voeg de actie Tag toe aan de trigger waar bijvoorbeeld de Liquid Content actie aan gekoppeld is. Het ziet er dan zo uit.

Je kunt ook een conversie sturen naar Google Analytics (of een ander statistiekenpakket). Dit doe je door de actie "Code Uitvoeren" aan de trigger te koppelen, met daarin Javascript om een event naar je Google Analytics account te sturen. Zo ziet dat er uit.

Als je Code Uitvoeren gebruikt, kun je ook vertoningen aan niet herkende bezoekers vastleggen.

Meetbaarheid van conversies

Wil je vastleggen wanneer een bezoeker of bedrijf op een conversie knop in een liquid variatie, PopUp of Banner heeft geklikt? Gebruik dan UTM tags in de link die aan de knop is gekoppeld.

In je statistiekenpakket (bijvoorbeeld Google Analytics) wordt zo een conversie gerapporteerd. In de SalesFeed licentie kun je zo ook filteren op bedrijven die geconverteerd hebben in de liquid variatie.

Live sessies opnemen

Het is ook mogelijk om schermopnames te maken van bezoeken. Dit kan je inzicht geven hoe pagina's worden bezocht waar een conversieknop of formulier op staat.

Lees hier verder over session recording.

A/B testen

Je kunt triggers gebruiken voor A/B testen. Je kunt ook meer dan twee variaties testen. Lees hier verder.

Data sturen naar Google Analytics

Je kunt met SalesFeed data sturen naar Google Analytics 4, over herkende bedrijven (bijvoorbeeld branche code) of micro conversies. Daar kun je bijzondere inzichten mee opbouwen.

Lees hier verder.

Last updated

Copyright SalesFeed.